Generelt

Tech

Berømtheder

Moda

Vi har testet snesevis af biografprojektorer, så du ikke behøver at gøre det.

Hannah Tralys - forsker og tester på fuld tid hos Trustmyreview - Skrevet den 13. april 2022

Selv hvis du har et eller to gode tv'er, kan du tage dit underholdningsrum til det næste niveau med en hjemmebiografprojektor.Med en hjemmebiografprojektor kan du få en stor skærm til en brøkdel af prisen for et stort tv, hvilket måske er det bedste.I dette tilfælde fokuserer vi mere på "on-the-go"-projektorer. Miniprojektorer kan installeres permanent eller semi-permanent, men for det meste er de ikke designet til det.De kan installeres hvor der er behov for dem.

De bedste miniprojektorer fra 2022 er super lyse, super skarpe og kan give dig et skarpt og klart billede, uanset hvor du har brug for det. De kan endda projicere fra ekstremt korte afstande ved hjælp af smart lens-teknologier, der gør installationen let. Trådløs kompatibilitet gør det endda muligt at streame indhold udendørs, så du kan have en storskærmsfilmaften i baghaven. Uanset om du leder efter den ultimative minibiografprojektor eller en lille projektor til børneværelset, kan du helt sikkert finde noget, der passer til dig.

Den største udfordring er at finde en god balance mellem funktioner og størrelse. Vi har allerede talt om bærbarhed og størrelse, men du skal også kigge efter en fjernbetjening, god lyd og om der medfølger en bæretaske og/eller kabler eller ej.

Uanset om du ønsker at komme i gang med en 4K-projektor, leder efter noget, der kan forbedre udseendet af HD-kilder, eller har brug for noget, du kan bruge på farten, har vores eksperter gennemgået snesevis af projektorer, og vi har samlet nogle af vores favoritter - her er de bedste miniprojektorer, du kan købe i dag 

Bedste projektor til hjemmebiograf: NEXCAM PRO 4K

Med indbyggede højttalere, native 4K, WIFI- og bluetooth-understøttelse, justerbar skærm, 16770K farveunderstøttelse og understøttelse af flere enheder er dette en perle! Der er ikke mange, der kan slå den! 

Projektorer gør udendørs biografaftener nemmere end nogensinde før, men de skal være mindre og mere transportable end projektorer til permanente hjemmebiografinstallationer.

NEXCAM PRO er fuldt ud Wi-Fi-aktiveret, hvilket giver dig øjeblikkelig adgang til Chromecast-kompatible apps samt dine egne Netflix-, HBO- og Hulu-apps m.m. Denne projektor er kompatibel med flere enheder på én gang og kan også bruges som bluetooth-højttaler, hvilket viser højttalerens styrke.Skærmen kan justeres fra 20 til 120 tommer uden at miste den høje 4K-kvalitet.

Den er kompakt og vejer kun 1,5 kg. Det er et attraktivt armatur, og billedkvaliteten er mere end tilstrækkelig til udendørs filmaftener.

Dens lysstyrke på 5.000 lumen giver den masser af lysstyrke, især i mørke, og kontrasten er mere end tilstrækkelig.

Det bedste af det hele er, at den giver bedre øjenbeskyttelse end nogen anden projektor på markedet, hvilket gør den meget velegnet og sikker for børn.

NEXCAM PRO 4K ikke behøver at konkurrere med større hjemmebiografprojektorer, men som en udendørs projektor, der bæres og opstilles til udendørs filmaftener, er den næsten perfekt.

Den bedste udendørs biografprojektor: NEXCAM SMART 4K PROJEKTOR

Denne lille skat understøtter HD, 3D og 4K, kan bruges via WIFI, bluetooth og skærmspejling og har et indbygget batteri! Den fungerer på vægge, lofter og også som en udendørs projektor! Vi er forbløffede!

For den ultimative hjemmebiografvisning er der intet bedre end NEXCAM SMART 4k Pocket Projektor. Den understøtter 4K-opløsning, HDR-indhold og 3D via Nexcam 3D-smartbriller samt skærmstørrelser på op til utrolige 170 tommer diagonal.

Den har et imponerende kontrastforhold, som sammen med 4K-opløsningen og billedprocessoren giver et helt fantastisk billede. Meget få projektorer kan konkurrere med den.

Denne projektor, der også er bærbar, er på størrelse med tre cd-æsker stablet oven på hinanden, og når vi nu taler om cd'er, har den en meget god lyd i forhold til sin størrelse. Denne projektor kan også bruges på loftet, og intet kan slå den billedkvalitet, som den tilbyder.

I modsætning til andre projektorer, der altid skal tilsluttes for at blive opladet, er denne projektor trådløs og har et indbygget batteri på 7.000 mAh, hvilket er fantastisk, da du kan se en film i 2-3 timer.

Du kan også oplade din telefon med batteriet, men det giver naturligvis endnu mindre strøm til projektoren. Ikke desto mindre kan vi godt lide at se denne form for alsidighed i enheder - du kan tilslutte dine enheder via HDMI-indgangen eller tilslutte et USB-drev for at vise billeder og film.

Med det medfølgende stativ kan du vinkle projektoren, hvor du vil.Som standard er projektorens opløsning 1080p og også 4k afhængigt af kilden. Dette giver dig en projektor, der kan afspille 4K-indhold i næsten native kvalitet til en meget lavere pris.Alt i alt er denne projektor lille nok til at passe i en jakkelomme eller en lille taske, hvilket gør den ideel til campister, vandrere og alle, der ønsker at have deres egen projektor med sig.

Tjek tilgængelighed

PROJEKTOR N1 I 2022 : NEXCAM Mini projektor

Lille projektor med tv-kvalitet! Den kan projicere både indendørs og udendørs, lampens levetid er meget lang, og 1080p-billedet er meget skarpt. Desuden kan den oprette forbindelse til alle dine enheder! Til prisen, hvad venter du på!

NEXCAM Mini projektor er et godt valg til en projektor, der er perfekt til afslappede omgivelser. Den giver et skarpt 1080p-billede, uanset om du ser store film eller intime tv-serier, og lyden er overraskende god for en så lille enhed. Den er meget lysstærk og farverig, og dens lampe har en levetid på 30.000 timer, så du burde ikke skulle have brug for at skifte pærer i lang tid.

Bedste stationære projektor: Epson Home Cinema 5050UB

Den har god 4k-projektion, fuld understøttelse af HDR- og 3D-indhold, men den har et højere prisskilt!

Der er få projektorer, selv blandt de bedste, der håndterer 4K-indhold godt, men hvis du ikke er purist, kan du udvide dit anvendelsesområde uden for native 4K-projektorer til dem, der bruger intelligente pixelforskydningsteknologier, der viser et emuleret 4K-billede ved hjælp af en kildeprojektion med lavere opløsning.

Projektoren er stadig tung og har sine egne ulemper, men generelt er den stadig et godt valg.Epson Home Cinema 5050UB er en sådan 4K-projektor, der tilbyder en fantastisk billedkvalitet med høj lysstyrke og kontrast samt fuld understøttelse af HDR- og 3D-indhold.

Bedste gaming-projektor: Optoma UHD38

Til spil har du brug for den laveste inputforsinkelse - og det har denne helt sikkert!

Selv de bedste projektorer er ikke de bedste til spil, men der findes nogle rigtig gode projektorer til spil, og Optoma UHD38 gør krav på tronen som den bedste spilprojektor af dem alle.Den understøtter fuldt ud 4K- og 1080p-spil, har et højt kontrastforhold og ekstrem lysstyrke, der får spil til at se lyse, skarpe og farverige ud.

Men det vigtigste salgsargument for denne projektor er dens hastighed og reaktionsevne. Den understøtter opdateringshastigheder på op til 240 Hz (i 1080p), og dens inputlag kan være så lavt som 4,2 ms.

Det er hurtigere end de fleste gaming-fokuserede tv'er, hvilket gør det til en fantastisk projektor til konkurrencer.

Den eneste ulempe er den relativt lange afstand kombineret med minimal fysisk zoom eller objektivforskydning, hvilket betyder, at du skal placere den ca. halvvejs over skærmen for at få det bedste billede. Digitale justeringer giver dig et vist spillerum, men har en negativ indvirkning på billedkvaliteten.

Bedste 8K-projektor: JVC DLA-RS3000

Til en pris på op til 20.000 € forventer man mere af en projektor! Men hvorfor bruge så mange penge på en projektor? Her er den m

Der findes nogle fremragende 8K-tv, men hvis du vil have noget på over 70 tommer, skal du bruge titusindvis af kroner for at få noget godt. JVC DLA-RS3000 er den bedste projektor, der kan levere et 8K-billede (svarende til 8K) med mange detaljer, og det til under 20.000 euro. Den er langt fra billig, men det er den nyeste projektionsteknologi, og det ses i alle facetter af dens design.

Det giver et lyst og levende billede med fremragende kontrastforhold og understøttelse af et bredt farvespektrum. Det har omfattende motoriserede objektivforskydnings- og zoomfunktioner, så det giver et næsten perfekt billede, uanset hvor i rummet det er placeret, og dets relativt korte minimumshow betyder, at du ikke engang behøver at stå bagved for at få et godt billede. Selv hvis du ikke ser 8K-indhold, er denne projektors smarte funktioner meget effektive til at forbedre eksisterende 1080p- og 4K-indhold, især når HDR er aktiveret.

Bedste projektor med kort rækkevidde : Sony VPL-VW325ES 

Men for en projektor med kort rækkevidde er det den bedste kvalitet!

Vi ville ikke klassificere den som en billig projektor, men Sony VPL-VW325ES er uden tvivl den bedste projektor, du kan finde til prisen, en helt fantastisk enhed til en passende pris.Kontrastforholdet, som er det vigtigste aspekt af den samlede billedkvalitet, er langt bedre end enhver anden projektor, der ikke er meget dyrere.

Som konklusion:

Alle projektorer har deres ulemper, men efter at have testet flere mærker er vi kommet frem til den konklusion, at Nexcam-mærket er en af de bedste kraftfulde og prisvenlige miniprojektorer på markedet i 2022.Med flere forskellige stilarter og opgraderinger af høj kvalitet i hver stil, er det simpelthen uovertruffent. 

Her er de bedste miniprojektorer, du kan købe i dag, og du kan læse, hvorfor du bør vælge hver af dem:

  • Bedste projektor til hjemmebiograf: NEXCAM PRO 4K
  • Den bedste udendørs biografprojektor: NEXCAM SMART 4K PROJEKTOR
  • PROJEKTOR N1 I 2022 : NEXCAM Mini projector
  • Bedste desktop projektor: Epson Home Cinema 5050UB
  • Bedste gaming-projektor: Optoma UHD38
  • Bedste 8K projektor: JVC DLA-RS3000
  • Bedste projektor med kort kast: Sony VPL-VW325ES 

© 2022 Trust my Review