VI HAR TESTAT DUSSINTALS FILMPROJEKTORER SÅ ATT DU INTE BEHÖVER GÖRA DET!

Amy Charleston, tvångstestare på heltid på TrustMyReview, 1 mars 2022

Även om du har en bra TV eller två kan du ta ditt underhållningsrum till nästa nivå med en hemmabio-projektor. Med en hemmabio-projektor kan du få en enorm skärmstorlek för en bråkdel av priset för en stor TV, vilket kanske är det bästa.I det här fallet fokuserar vi mer på projektorer som kan tas med och tas med. Miniprojektorer kan installeras permanent eller halvpermanent, men för det mesta är de inte avsedda att vara det. I princip går de dit de behövs. 2022 års bästa miniprojektorer är superljusa, superskarpa och kan ge dig en skarp och tydlig bild var du än behöver. De kan till och med kasta från extremt korta avstånd med hjälp av smart lins-teknik för att göra installationen enklare. Trådlöst stöd gör det till och med möjligt att smidigt strömma innehåll utomhus för en filmkväll på storbildsskärm i trädgården. Oavsett om du letar efter den ultimata minifilmprojektorn eller en liten projektor för barnens sovrum

Att hitta en bra balans mellan funktioner och storlek är den största utmaningen. Vi har redan diskuterat bärbarhet och storlek, så andra saker du kan titta efter är fjärrkontroll, bra ljud och om de levereras med en väska och/eller kablar. Lägg därtill projektorer med varierande specifikationer, inklusive nits, ljusstyrka och lumen, så finns det mycket att ta hänsyn till. oavsett om du vill satsa fullt ut på en 4K-projektor, vill ha något som får HD-källor att se bra ut eller behöver något du kan använda på språng .Våra experter har tittat på dussintals och vi har sammanställt några av våra favoriter, här är de bästa miniprojektorerna som du kan köpa idag.

BÄSTA PROJEKTOR FÖR HEMMABIO: 4K POCKETPROJEKTOR

Denna lilla skatt stöder HD, 3D och 4K, kan användas via WIFI, Bluetooth och skärmspegling och har ett inbyggt batteri! Fungerar på väggar tak och som en utomhusprojektor också ! vi är AMAAZED !För den ultimata hemmabioprojektionen finns det inget bättre än 4k Pocket Projector. Den stöder 4K-upplösning, HDR-innehåll och 3D med hjälp av de smarta 3D-glasögonen LUMY och skärmstorlekar på upp till otroliga 170 tum diagonalt. Den har ett fantastiskt kontrastförhållande som tillsammans med 4K-upplösningen och bildprocessorn ger en helt fantastisk bild. Mycket få projektorer kan mäta sig med...

Den här projektorn är ungefär lika stor som tre CD-lådor staplade på varandra och på tal om CD-skivor har den ett mycket bra ljud för sin storlek.Denna projektor kan också användas i taket , inget kan slå bildkvaliteten som den ger. Till skillnad från andra som alltid måste kopplas in för att ladda är den här trådlös och har ett inbyggt batteri på 3 400 mAh vilket är bra, det räcker för att ta dig igenom en 2-3 timmars film.Du kan också ladda din telefon från batteriet men det lämnar naturligtvis ännu mindre ström till projektorn. Ändå gillar vi att se den typen av mångsidighet i enheter. du kan ansluta dina enheter via HDMI-ingången eller koppla in en USB-enhet för att visa foton och filmer. Med det medföljande stativet kan du rikta projektorn vart du vill att den ska gå.Som standard är projektorns upplösning 480p, men den kan projicera 1080p och även 4k beroende på källan. Därmed får du en projektor som kan spela upp 4K-innehåll i nästan nativ kvalitet till ett mycket lägre pris. Sammantaget är den här projektorn tillräckligt liten för att få plats i en jackficka eller en liten väska, vilket gör den idealisk för campare, vandrare eller egentligen vem som helst som vill ha med sig en egen projektor. Om du vill ha den bästa minihusbiografprojektorn som finns där ute just nu. Detta är den

BÄSTA UTOMHUSPROJEKTOR FILMER : LUMY 4K TRÅDLÖS PROJEKTOR

Med inbyggda högtalare, 1080p, WIFI- och bluetooth-stöd, justerbar skärm, över 16770K färgstöd och stöd för flera enheter! Detta är en pärla! Få kan slå det ! 

Projektorer gör filmkvällar utomhus enklare än någonsin, men de måste vara mindre och mer bärbara än projektorer som är avsedda för permanenta hemmabioinstallationer. 4K PORTABLE WIRELESS PROJECTOR har fullt Wi-Fi-stöd, vilket ger dig omedelbar tillgång till Chromecast-aktiverade appar samt egna Netflix-, HBO- och Hulu-appar, bland annat.Den här projektorn har stöd för flera enheter samtidigt, och den kan också användas som en Bluetooth-högtalare, vilket visar hur kraftfull högtalaren är.Skärmen kan justeras från 20 till 120 tum utan att förlora 1080p-höga kvaliteten.

Den är kompakt och väger bara sex pund. Det är verkligen en attraktiv enhet, och bildkvaliteten är mer än tillräckligt skarp för filmkvällar utomhus. Ljusstyrkan på 5 000 lumen ger den mycket kraft - särskilt när det är mörkt - och kontrasten är också mer än tillräcklig.Och viktigast av allt är att den har ett bättre ögonskydd än alla projektorer på marknaden, vilket gör den mycket lämplig och säker för barn.PORTABLE WIRELESS PROJECTOR skulle inte kämpa för att konkurrera med kraftigare hemmabio-projektorer, som en utomhusprojektor som du bär med dig och ställer upp för den enstaka utomhusfilmkvällen är den nästan perfekt.

KONTROLLERA PRISET

BÄSTA BUDGETVÄNLIGA PROJEKTOR : MINIPROJEKTOR

En liten projektor av TV-kvalitet! Kan projicera både inomhus och utomhus, lång livslängd för lampan och skarp 1080p-bild, och den kan anslutas till alla dina enheter! För priset , vad väntar du på !!

Om du vill ha en projektor som är tillräckligt snygg för att passa i vardagliga miljöer är Lumy Mini-projektorn ett bra alternativ.Den har en skarp 1080p-bild som ser bra ut oavsett om du tittar på stora filmer eller intima tv-program. Ljudet är bedrägligt bra för en så liten enhet, Den är mycket ljus och färgstark och har ett 30 000 timmars lamplivssystem som borde vara en omfattande livslängd som inte kräver några lampbyten under en lång tid.

Om du behöver en miniprojektor som ser bra ut, ger en högkvalitativ bild och är extremt portabel är Lumy Mini-projektorn en av de bästa prisvärda projektorerna som finns.Den tar emot ingångar från HDMI, VGA, USB eller Micro-SD-kort för att ge dig ett brett utbud av videokällor oavsett vad du vill titta på, och du kan spegla andra enheters skärmar också, oavsett om det är en Android- eller iOS-smartphone eller surfplatta. Kan användas i taket och på väggar. Den är mycket lätt, vilket gör den till ett gångbart alternativ för dem som vill ha en prisvärd projektor att ta med sig på resan.

KONTROLLERA PRISET

Bästa 4k-projektor : Epson Home Cinema 5050UB

Denna har en bra 4k-projektion, fullt stöd för HDR- och 3D-innehåll, men har ett högre pris!

Det finns få av de bästa projektorerna som hanterar 4K-innehåll på ett bra sätt, men om du inte är en purist kan du utvidga din användning av 4K-projektorer till att även omfatta projektorer som använder smart pixelförskjutningsteknik som visar en emulerad 4K-bild med hjälp av en källprojektion med lägre upplösning. Projektorn är fortfarande tung, och har sin egen nackdel , men överlag fortfarande ett bra val. Epson Home Cinema 5050UB är en sådan 4K-projektor, som levererar en fantastisk bildkvalitet vid hög ljusstyrka, hög kontrast och med fullt stöd för HDR- och 3D-innehåll.

 

#1 Betygsatt miniprojektor i 2022 : MINI PROJEKTOR PRO

Det bästa av det bästa! Full HD 1080P, universell kompatibilitet, projicerar upp till 12ft och har till och med sin egen inbyggda programvara, kan projicera via telefon trådlöst och kan användas för spel ! Wow! Helt otroligt!

MINI PROJECTOR PRO är helt enkelt det bästa alternativet för en kompakt projektor här på grund av dess ljusflöde, övergripande bildkvalitet, användarvänlighet och övergripande design.Den har en av mina favoritdesigns av alla miniprojektorer jag någonsin har granskat. För mig är den här lilla projektorn som något Pixar eller Hayao Miyazaki skulle drömma om LUMY PRO-projektorn ansluts till alla dina enheter: bärbara datorer, spelkonsoler, Apple TV, smarta telefoner och många andra. Med den kan du förvandla vilket rum som helst till en biograf. Den är perfekt för kvällar med vänner eller älskare: titta på dina favoritprogram och spela spel utan begränsningar. Allt du behöver är en tom vägg!De bästa miniprojektorerna är ett bra alternativ till barnens TV och kan vara superpraktisk på campingresor eller andra resor där det inte går att släpa runt på en hel TV, och kan även spela videospel med den. MINI PROJECTOR PRO utmärker sig i alla dessa fall, med en söt, barnvänlig design som är detaljerad och ljusstark nog för TV- och filmtittande inomhus och utomhus samtidigt som den innehåller några användbara säkerhetsfunktioner för att skydda växande ögon.

Den bästa projektorn för hemmabruk som vi har granskat. Ta ett utmärkt kontrastförhållande, parat med imponerande ljusstyrka och exakta färger, allt med bättre detaljer än vad som är möjligt med en projektor med 1080p-iginalupplösning, och du har alla delar för en fantastisk bild. Den här lilla enheten ser mer ut som en vänlig robot än en mer traditionell skrymmande projektor, men klarar ändå en 1080 Full HD-upplösning, har upp till 30 000 timmars LED Lifetime, inget behov av att byta glödlampa då och då, och har inbyggt stöd för Apple Airplay, Netflix, Amazon Prime och YouTube Kids, allt detta med Lumy-fördelarna med ögonskyddssystemet.Den fungerar bra i starkt upplysta rum (dock bättre i mörka rum med gardinerna fördragna) eftersom den har en ljusstyrka på 2800 lumen som ger den mycket pop i färgerna. Ljudet är bedrägligt bra. Med en vikt på bara några kilo och bara några centimeter i varje dimension är detta en liten projektor som är lätt att bära med sig till olika miljöer, vilket gör att du alltid har en snygg projektor när det behövs.

Bästa spelprojektor: Optoma UHD38

För spel behöver du den lägsta inmatningsfördröjningen! Den här har definitivt det!

Inte ens de bästa projektorerna överlag är de bästa för spel, men det finns några riktigt bra projektorer för spel, och Optoma UHD38 är den bästa projektorn för spel av dem alla. Den har fullt stöd för spel i 4K och 1080p, ett högt kontrastförhållande och en extrem ljusstyrka som gör att spelen ser ljusa, skarpa och färgglada ut. det stora försäljningsargumentet för den här projektorn är dock hur snabb och responsiv den är.Med stöd för uppdateringsfrekvenser på upp till 240 Hz (vid 1080p) kan dess inmatningsfördröjning vara så låg som 4,2 ms. Det är snabbare än de flesta spelfokuserade tv-apparater, vilket gör detta till en utmärkt projektor för att spela tävlingsmässigt.Dess enda nackdel är det relativt långa kastavståndet i kombination med minimal fysisk zoom eller objektivförskjutning, vilket innebär att du måste ställa upp den ungefär i mitten av skärmen för att få den bästa bilden. De digitala justeringarna ger dig lite svängrum, men de påverkar bildkvaliteten negativt.

INTE TILLGÄNGLIGT

BÄSTA PROJEKTOR FÖR FÖRETAG OCH SPEL : 6500 LUMEN 4K PROJEKTOR PRO

En projektor för hela livet, det är vad det är! Den ljusstarkaste projektorn du kan ha ! för professionellt och personligt bruk ! Inget slår den klassiska stilen som denna lilla sak har ! En verkligt kraftfull maskin !

Om du letar efter en av de bästa projektoralternativen för företag för att få dina presentationer att verkligen sticka ut eller för att ge din hemunderhållning en extra boost, är det den här som gäller.Storleken blir ännu mer bedräglig när du tänker på de 650 ANSI-lumen och det kontrastförhållande på 20 000:1 som du får i den här kraftfulla maskinen. Den är idealisk för företag eftersom den är ljusstark nog för ett konferensrum och liten nog för en portfölj eller ryggsäck. Dess 3 300 lumen ljusstyrka och 6500 högljus är mycket ljusare än många andra bärbara projektorer och innebär att du har större flexibilitet när du ställer in LUMY 4k projektor pro i miljöer där det fortfarande finns omgivande ljus.Den Native 1080P Full HD kommer att göra att 200 tums storbildsskärmen ser popping med skarpa färgerDen har också mer än 50000 timmars lamplivslängd, vilket kommer att ställa in dig för en livstid, den kan användas i mer än 10 år Inbyggda dubbla stereohögtalare.Projektorn har en +/- 40 Graders elektronik keystone-korrigering, vilket innebär att du kan placera den friare och behöver inte besvära dig med betraktningsvinkeln. Projektorn är också mycket lämplig för gamers, eftersom den har en låg input lag, med en inbyggd HDMI, USB-hörlursportar.Kompatibel med TV-box/stick, XBOX, PS5, bärbar dator, surfplatta, högtalare osv. Du kan använda den i olika tillämpningsscener