General

Tech

Celebrities

Fashion

WIJ HEBBEN TIENTALLEN BIOSCOOPPROJECTOREN GETEST, ZODAT U DAT NIET HOEFT TE DOEN!

Hannah Tralys - Fulltime onderzoeker en tester bij Trustmyreview - Geschreven op 13 april 2021

Zelfs als u een of twee goede televisies hebt, kunt u uw entertainmentruimte naar een hoger niveau tillen met een thuisbioscoopprojector.Met een thuisbioscoopprojector kunt u een groot scherm krijgen voor een fractie van de prijs van een grote TV, en dat is misschien nog wel het beste.In dit geval richten we ons meer op de "go-to" projectoren. Miniprojectoren kunnen permanent of semi-permanent worden geïnstalleerd, maar zijn daar meestal niet voor ontworpen.In principe gaan ze waar ze nodig zijn.De beste miniprojectoren van 2022 zijn superhelder, superscherp en kunnen u een kraakhelder beeld geven waar u het ook nodig hebt. Ze kunnen zelfs projecteren vanaf extreem korte afstanden met behulp van slimme lenstechnologieën voor een eenvoudige installatie. Dankzij de draadloze ondersteuning kunt u zelfs buiten inhoud streamen voor een filmavondje op groot scherm in de tuin. Of u nu op zoek bent naar de ultieme minifilmprojector of iets kleins voor de kinderkamer

De grootste uitdaging is een goed evenwicht te vinden tussen functionaliteit en omvang. We hebben het al gehad over draagbaarheid en formaat, maar u kunt ook kijken naar een afstandsbediening, goed geluid en of er een draagtas en/of kabels worden meegeleverd. Voeg daarbij projectoren met verschillende specificaties, waaronder nits, helderheid en lumen, en er is veel om rekening mee te houden.Of u nu wilt beginnen met een 4K-projector, op zoek bent naar een apparaat dat het uiterlijk van HD-bronnen kan verbeteren, of een apparaat nodig hebt dat u onderweg kunt gebruiken, onze experts hebben er tientallen beoordeeld en wij hebben een aantal van onze favorieten op een rijtje gezet, hier zijn de beste miniprojectoren die u vandaag kunt kopen

Beste projector voor home cinema : NEXCAM PROJECTOR 4K

Deze kleine schat ondersteunt HD, 3D en 4K, kan worden gebruikt via WIFI, bluetooth en scherm spiegelen, en heeft een ingebouwde batterij! Werkt op muren, plafonds en ook als een buitenprojector! We zijn BLUFFED!

Voor het ultieme in home cinema projectie, is er niets beter dan de pocket projector Nexcam 4k. Hij ondersteunt 4K-resolutie, HDR-content en 3D met de Nexcam smart 3d-bril, en schermformaten tot maar liefst 170 inch.

Hij heeft een verbluffende contrastverhouding die samen met zijn 4K-resolutie en beeldprocessor een absoluut verbluffend beeld oplevert. Er zijn maar weinig projectoren die ermee kunnen concurreren.Ook met het oog op de draagbaarheid: deze projector is ongeveer zo groot als drie CD-doosjes op elkaar gestapeld en over CD's gesproken: hij heeft een heel behoorlijk geluid voor zijn formaat. Deze projector kan ook aan het plafond worden gebruikt, niets kan op tegen de beeldkwaliteit die hij geeft.Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

In tegenstelling tot andere projectoren die altijd moeten worden aangesloten op het stopcontact om op te laden, is deze draadloos en heeft een ingebouwde 7.000mAh batterij, wat goed is, hiermee kun je 2-3 uur naar een film kijken.U kunt uw telefoon ook opladen via de batterij, maar dan blijft er natuurlijk nog minder stroom over voor de projector. Toch zien we graag dit soort veelzijdigheid in de toestellen.U kunt uw apparaten aansluiten via de HDMI-ingang of een USB-stick aansluiten om foto's en films weer te geven. Met het meegeleverde statief kunt u de projector richten waar u maar wilt.Standaard is de resolutie van de projector 1080p en ook 4k, afhankelijk van de bron. Hierdoor beschikt u over een projector die 4K-inhoud kan afspelen in bijna-native kwaliteit voor een veel lagere prijs.Over het geheel genomen is deze projector klein genoeg om in een jaszak of kleine tas te passen, waardoor hij ideaal is voor kampeerders, wandelaars, of eigenlijk iedereen die zijn eigen projector wil meenemen.

Beste openlucht bioscoopprojector : NEXCAM PRO 4K

Met ingebouwde luidsprekers, native 4K, WIFI en bluetooth ondersteuning, aanpasbaar scherm, 16770K kleurondersteuning en multi-device ondersteuning! Het is een juweeltje! Niet veel mensen kunnen het verslaan! 

Projectoren maken filmavonden buitenshuis gemakkelijker dan ooit, maar ze moeten kleiner en draagbaarder zijn dan projectoren voor permanente homecinema-installaties.

De NEXCAM WIRELESS PORTABLE PROJECTOR is volledig Wi-Fi-compatibel, waardoor u direct toegang hebt tot apps die compatibel zijn met Chromecast, maar ook tot onder meer de eigen Netflix-, HBO- en Hulu-apps.Deze projector ondersteunt meerdere apparaten tegelijk, en het kan ook worden gebruikt als een bluetooth-luidspreker, die u laat zien hoe krachtig de luidspreker is, het scherm kan worden aangepast van 20 tot 120 inch zonder verlies van de hoge kwaliteit 4K.

Hij is compact en weegt slechts twee kilo. Het is een aantrekkelijk toestel, en de beeldkwaliteit is meer dan voldoende voor filmavonden buitenshuis. De helderheid van 5.000 lumen maakt hem zeer helder, vooral in het donker, en het contrast is meer dan voldoende.Het belangrijkste is dat hij een betere oogbescherming biedt dan elke andere projector op de markt, waardoor hij zeer geschikt en veilig is voor kinderen.De projector NEXCAM PRO 4K hoeft niet te concurreren met grotere thuisbioscoopprojectoren, maar als buitenprojector die je meeneemt en opzet voor filmavonden buitenshuis, is hij bijna perfect.

PROJECTOR N1 IN 2022: de projector Nexcam Mini

Kleine projector met TV kwaliteit! Hij kan zowel binnen als buiten projecteren, de levensduur van de lamp is zeer lang en het 1080p-beeld is zeer scherp. Het kan ook verbinding maken met al uw apparaten! Voor de prijs, waar wacht je nog op! !!

De miniprojector Nexcam is een geweldige optie voor een projector die perfect is voor een casual omgeving. Hij levert een haarscherp 1080p beeld, of u nu naar grote films of intieme tv-programma's kijkt.Het geluid is verrassend goed voor zo'n klein toestel. Hij is zeer helder en kleurrijk, en de lamp heeft een levensduur van 30.000 uur, zodat de lamp lange tijd niet vervangen hoeft te worden.

Als u een miniprojector nodig hebt die er goed uitziet, een beeld van hoge kwaliteit levert en uiterst draagbaar is, dan is de miniprojector NEXCAM is een van de beste betaalbare projectoren.Het ondersteunt HDMI-, VGA-, USB- of Micro-SD-kaartingangen om u een breed scala aan bronvideo-opties te bieden, wat u ook wilt bekijken, en u kunt ook de schermen van uw andere apparaten spiegelen, of het nu een Android- of iOS-smartphone of -tablet is. kan worden gebruikt aan het plafond en aan de muur. Hij is zeer licht, waardoor hij een haalbare optie is voor wie een betaalbare projector voor onderweg zoekt.

Beste desktop projector: De Epson Home Cinema 5050UB

Hij heeft een goede 4k-projectie, volledige ondersteuning voor HDR en 3D-inhoud, maar met een hoger prijskaartje!

Er zijn maar weinig projectoren, zelfs onder de beste, die goed overweg kunnen met 4K-inhoud, maar als u geen purist bent, kunt u uw blik verruimen van native 4K-projectoren naar projectoren die slimme pixelverschuivingstechnologieën gebruiken om een geëmuleerd 4K-beeld weer te geven met behulp van een bronprojectie met een lagere resolutie.De projector is nog steeds zwaar en heeft zijn eigen nadelen, maar over het geheel genomen is het nog steeds een goede keuze.De Epson Home Cinema 5050UB is zo'n 4K-projector, die een beeld van fantastische kwaliteit biedt met een hoge helderheid en contrast, evenals volledige ondersteuning voor HDR en 3D-inhoud.

Beste spel projector: de Optoma UHD38

Voor games heb je de laagste input lag nodig! Deze heeft het zeker!

Zelfs de beste projectoren zijn niet de beste voor gaming, maar er zijn een aantal echt uitstekende gaming projectoren, en de Optoma UHD38 eist de troon op van beste gaming projector van allemaal.Hij biedt volledige ondersteuning voor 4K- en 1080p-gaming, een hoge contrastverhouding en extreme helderheid, waardoor games er helder, scherp en kleurrijk uitzien.Maar het belangrijkste verkoopargument van deze projector is zijn snelheid en reactievermogen. Hij ondersteunt verversingsfrequenties tot 240 Hz (in 1080p) en de invoervertraging kan tot 4,2 ms bedragen.Dat is sneller dan de meeste tv's die op games zijn gericht, waardoor het een geweldige projector is voor wedstrijden.

Het enige nadeel is de relatief lange projectieafstand in combinatie met een minimale fysieke zoom of lens-shift, wat betekent dat u de camera ongeveer in het midden van uw scherm moet plaatsen om het beste beeld te krijgen. Digitale instellingen geven u wat speelruimte, maar ze hebben een negatieve invloed op de beeldkwaliteit.

Beste projector 8K : JVC DLA-RS3000

Voor een prijs tot 20.000 E zou je meer verwachten van een projector! Deze zal je niet teleurstellen! Maar waarom zoveel geld verspillen aan een projector? Hier is waarom. 

Er zijn uitstekende 8K-tv's, maar als u iets groter dan 70 inch wilt, moet u tienduizenden euro's uitgeven om iets goeds te krijgen. De JVC DLA-RS3000 is de beste projector die een 8K (equivalent) beeld kan leveren met prachtige details, en dat voor minder dan 20.000 E. Het is verre van goedkoop, maar het is state-of-the-art projectietechnologie, en dat is te zien aan elk facet van het ontwerp.

Het biedt een helder, levendig beeld met een uitstekende contrastverhouding en ondersteuning voor een breed kleurengamma. De camera heeft uitgebreide gemotoriseerde lens-shift- en zoomfuncties, zodat hij een vrijwel perfect beeld geeft, waar in de kamer u hem ook neerzet, en dankzij de relatief korte minimumafstand hoeft u niet eens achteraan te staan om een kwaliteitsbeeld te krijgen. Zelfs als u geen 8K-inhoud bekijkt, verbeteren de slimme functies van deze projector bestaande 1080p- en 4K-inhoud aanzienlijk, vooral wanneer HDR is ingeschakeld.

Beste korteafstandsprojector: De Sony VPL-VW325ES 

Goedkoop? Zeker niet! Maar voor een short throw projector, is het de beste kwaliteit!

We zouden hem niet classificeren als een goedkope projector, maar de Sony VPL-VW325ES is zonder twijfel de beste projector die je kunt vinden voor de prijs, een absoluut prachtig apparaat dat goed geprijsd isDe contrastverhouding, het belangrijkste aspect van de algehele beeldkwaliteit, is veel beter dan die van elke andere projector die niet veel meer kost.

Tot besluit:

Elke projector heeft zijn nadelen, maar na het testen van verschillende merken, zijn we tot de conclusie gekomen dat het merk Nexcam een van de beste krachtige en betaalbare miniprojectoren op de markt is in 2022.

Met meerdere stijlen en hoogwaardige upgrades in alle stijlen, is het gewoon onverslaanbaar.

Hier zijn de beste miniprojectoren die u vandaag kunt kopen, u kunt lezen waarom u voor elk van hen zou moeten kiezen :

© 2022 Trust my Review