BESTE DASHCAMS IN 2022

WIJ HEBBEN TIENTALLEN DASHCAMS GETEST, ZODAT U DAT NIET HOEFT TE DOEN!

Eric LeDuc, full-time dwangmatige tester bij TrustMyReview, 1 februari, 2022.

Een auto-ongeluk kan in een oogwenk gebeuren. En hoe beangstigend het ook kan zijn, het kan net zo pijnlijk zijn om de schuld te krijgen van een ongeval dat niet uw schuld was. Daarom kan een autocamera van onschatbare waarde zijn als er iets onverwachts gebeurt. Na meer dan 360 modellen te hebben bekeken en 52 ervan te hebben getest, zijn we tot de conclusie gekomen dat de beste camera voor in de auto deVertaald met Nexcam One 4K.

Het biedt de scherpste video die we hebben gezien, het is de makkelijkste camera om te gebruiken, en het zit vol met handige functies die je niet zult vinden op de meeste andere camera's van dit type in deze prijsklasse.We gaan over een aantal van de functies die u in gedachten moet houden bij het beslissen welke camera het beste is voor uw behoeften. We zullen het ook hebben over wat deze functies echt betekenen, zodat u weet hoe u een camera voor in de auto kunt kiezen die bij u past.Vertaald met 

DE MEEST INTUÏTIEVE : NEXCAM DUO 4K

De Duo 4K heeft high-end functies zoals 2160p (4K/UHD) resolutie op de hoofdcamera, nachtzicht en 24-uurs bewaking van geparkeerde auto's om bestuurders te betrappen op doorrijders, maar kost de helft minder dan sommige vergelijkbare modellen.

In addition to a front-facing camera, it has an inward-facing camera, so it documents your car's movements (and your surroundings) from three different angles.

It's compact (a little smaller than most digital cameras) and relatively unobtrusive on a windshield, and its 3-inch screen is bright and easy to read. Its menu is intuitive and its control buttons are clearly marked and easily accessible.The dashcam is designed to work even in extremely hot or cold climates. It also has a built-in GPS. 

DE MEEST PRESTERENDE : NEXCAM 360 4K

Deze on-board camera levert dag en nacht haarscherpe beelden met een hoge resolutie. Hij beschikt ook over belangrijke functies zoals 24-uurs bewaking van geparkeerde auto's en GPS-tracering, ondanks een prijskaartje dat minder dan de helft bedraagt van dat van sommige andere concurrenten.

360° HD-opname - De camera voor in de auto kan tegelijkertijd 360° rondom het voertuig en het passagierscompartiment opnemen met een kristalheldere 4K-resolutie.Voorzien van een hoogwaardige CMOS-sensor, een grote F1.4-lens met 6 lenzen die roterend naar de weg voor en achter kijken, is deze autocamera in staat om de belichting in donkere situaties automatisch te verhogen om duidelijke videobeelden vast te leggen.Het kan uiterst nauwkeurige kentekennummers leveren, evenals voertuigmodellen. Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

BESCHIKBAARHEID CONTROLEREN

DE CAMERA VOOR BEGINNERS : BLACKVUE

Voor deze prijs krijgt u een dashcam met een sensor die HD-video's kan opnemen met een kijkhoek van 130°, wat soms niet genoeg is om een voldoende breed zicht op de weg te krijgen.De beelden zijn van goede kwaliteit, zowel overdag als 's nachts of bij weinig licht.Deze dashcam is alleen nuttig voor mensen die zicht willen hebben op de voorkant van het voertuig en alleen overdag. 

NIET BESCHIKBAAR

DASHCAM N1 IN 2022 : NEXCAM ONE 4K

De dashcam One zorgt voor een efficiënte opname van uw bewegingen dankzij de Sony IMX 323-sensor van 1080p @ 30fps. Het is een groothoekcamera met een gezichtsveld van 160°. Het grote diafragma van f/1.8 en HDR zorgen voor kwaliteitsvideo's, zelfs wanneer u 's nachts rijdt.Deze camera voor in de auto wordt vergezeld door een 2.0 LCD-touchscreen om uw opnamen in de gaten te houden en alle instellingen uit te voerenDankzij de parkeermodus wordt de camera automatisch ingeschakeld en neemt hij een video op bij een botsing of ongewone bewegingen terwijl u geparkeerd staat. Dit toestel blinkt uit door zijn onklopbare prijs-kwaliteitverhouding. Hij biedt een definitie van 1080p bij 30 fps, om kentekennummers en andere details duidelijk vast te leggen.Hij heeft ook een ingebouwde GPS en versnellingsmeter, twee belangrijke troeven die hem zijn plaats in onze top dashcams meer dan waard maken. De GPS maakt het mogelijk om locaties te koppelen aan incidenten op de weg en de versnellingsmeter slaat de video's systematisch op in geval van botsingsdetectie. 

CONTROLEER DE BESCHIKBAARHEID

BESTE DASHCAM VOOR VRACHTWAGENS : GARMIN 66W 

Deze compacte, onopvallende camera met een extra breed 180-graden gezichtsveld legt kristalheldere 1440P beelden vast, en Garmin's HDR verbetert details in situaties met weinig licht. Neemt automatisch incidentvideo's op en maakt er back-ups van; vereist een micro SD-kaart van 8 GB klasse 10 of groter (niet meegeleverd).Met automatische dashcam-synchronisatie kunt u videobeelden van vier camera's op uw smartphone controleren en afspelen met de Garmin Drive-app. Stembediening (beschikbaar voor Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Duits en Zweeds) stelt u in staat om eenvoudig een video of beeld op te slaan, audio-opname te starten/stoppen of de Travel Apse video-opnamefunctie te starten/stoppen.Waarschuwingen voor de bestuurder omvatten waarschuwingen voor voorwaartse botsing en het verlaten van de rijstrook (bepaalde omstandigheden kunnen de waarschuwingsfunctie wijzigen) en "go"-waarschuwingen om de alertheid van de bestuurder te verbeteren.

NIET BESCHIKBAAR