Algemeen

Tech

Beroemdheden

Mode

Wij hebben tientallen bioscoopprojectoren getest, zodat u dat niet hoeft te doen!

Hannah Tralys - Fulltime onderzoeker en tester bij Trustmyreview - Geschreven op 13 july 2023

Zelfs als u een of twee goede televisies hebt, kunt u uw entertainmentruimte naar een hoger niveau tillen met een thuisbioscoopprojector.

Met een thuisbioscoopprojector kunt u een groot scherm krijgen voor een fractie van de prijs van een grote TV, en dat is misschien nog wel het beste.
In dit geval richten we ons meer op de "go-to" projectoren. Miniprojectoren kunnen permanent of semi-permanent worden geïnstalleerd, maar zijn daar meestal niet voor ontworpen.
In principe gaan ze waar ze nodig zijn. De beste miniprojectoren van 2023 zijn superhelder, superscherp en kunnen u een kraakhelder beeld geven waar u het ook nodig hebt. Ze kunnen zelfs projecteren vanaf extreem korte afstanden met behulp van slimme lenstechnologieën voor een eenvoudige installatie.

Dankzij de draadloze ondersteuning kunt u zelfs buitenshuis inhoud streamen voor een filmavondje op groot scherm in de tuin. Of u nu op zoek bent naar de ultieme minifilmprojector of iets kleins voor de kinderkamer

De grootste uitdaging is een goed evenwicht te vinden tussen functionaliteit en omvang. We hebben het al gehad over draagbaarheid en formaat, maar u kunt ook kijken naar een afstandsbediening, goed geluid en of er een draagtas en/of kabels worden meegeleverd.

 Voeg daarbij projectoren met verschillende specificaties, waaronder nits, helderheid en lumen, en er is veel om rekening mee te houden.Of u nu wilt beginnen met een 4K-projector, op zoek bent naar een apparaat dat het uiterlijk van HD-bronnen kan verbeteren, of een apparaat nodig hebt dat u onderweg kunt gebruiken, onze experts hebben er tientallen beoordeeld en wij hebben een aantal van onze favorieten op een rijtje gezet, hier zijn de beste miniprojectoren die u vandaag kunt kopen

Tot besluit:

Elke projector heeft zijn nadelen, maar na het testen van verschillende merken, zijn we tot de conclusie gekomen dat PROJEX een van de beste krachtige en betaalbare miniprojectoren op de markt is in 2023.

Met meerdere stijlen en hoogwaardige upgrades in alle stijlen, is het gewoon onverslaanbaar. 

Hier zijn de beste miniprojectoren die u vandaag kunt kopen, u kunt lezen waarom u voor elk van hen zou moeten kiezen:

 • Beste draagbare 4K-projector met batterij: PROJEX ULTIMATE 4K
 • Beste bedrade 4K-projector: PROJEX MAX 4K
 • BESTE MINI BEAMER N1 IN 2023: de PROJEX MINI
 • Beste desktop projector : The Epson Home Cinema 5050UB
 • Beste spel projector : the Optoma UHD38
 • Beste 8K-projector : JVC DLA-RS3000
 • Beste korte-afstandsprojector: The Sony VPL-VW325ES 

Beste draagbare 4K-projector met batterij: PROJEX ULTIMATE 4K

Met zijn ingebouwde 9600mAh batterij, die meer dan 6 uur kijktijd biedt, native 4K, WIFI en Bluetooth ondersteuning en een aanpasbaar scherm! Het is een juweeltje! Weinig projectoren kunnen hem verslaan!

Copie de Batterie intégrée (2500 × 1000 px) (2000 × 1000 px) (4).png__PID:e3a3632a-5587-4bd4-a75d-2a4723b987f4

Projectoren maken filmavonden buitenshuis gemakkelijker dan ooit, maar ze moeten kleiner en draagbaarder zijn dan projectoren die zijn ontworpen voor permanente home cinema-installaties.

De PROJEX ULTIMATE 4K is volledig geschikt voor Wi-Fi, waardoor je direct toegang hebt tot apps die compatibel zijn met Chromecast en tot onder andere de eigen Netflix-, HBO- en Hulu-apps.

Deze projector ondersteunt meerdere apparaten tegelijk en kan ook worden gebruikt als Bluetooth-luidspreker, wat laat zien hoe krachtig de luidspreker is. Het scherm kan worden aangepast van 20 tot 220 inch zonder de hoge 4K-kwaliteit te verliezen.

Controleer beschikbaarheidCopie de Sans titre (2000 × 1000 px).png__PID:2a9fc280-5be7-4f7c-baf9-f59a892976ea

Hij is compact en weegt slechts 1,5 kilo. Het is een aantrekkelijk apparaat en de beeldkwaliteit is meer dan voldoende voor buitenbioscoopavonden. De helderheid van 9.000 lumen maakt hem erg helder, vooral in het donker, en het contrast is meer dan voldoende.

De PROJEX ULTIMATE 4K projector hoeft niet te concurreren met grotere thuisbioscoopprojectoren, maar als buitenprojector die je meeneemt en opzet voor filmavonden in de buitenlucht, is hij gewoon perfect.

Beste bedrade 4K-projector: PROJEX MAX 4K

Deze kleine schat ondersteunt 4K, 3D en kan worden gebruikt via WIFI, Bluetooth en Screen Mirroring. Hij werkt ook op muren, plafonds en als buitenprojector! We zijn verbijsterd!

projecteur-pro-4k-833382_1.webp__PID:3552989c-0f64-497a-99b4-1e4d6ea82633

Voor de ultieme thuisbioscoopprojectie wordt het niet veel beter dan de PROJEX MAX 4K . Het ondersteunt 4K-resolutie, HDR-inhoud en 3D met behulp van de PROJEX slimme 3D-bril, evenals schermformaten tot maar liefst 220 inch diagonaal.

Het beschikt over een adembenemende contrastratio die, in combinatie met de FHD-resolutie en beeldprocessor, resulteert in een absoluut verbluffend beeld.Altijd met het oog op draagbaarheid, is deze projector ongeveer zo groot als drie CD-doosjes op elkaar gestapeld, en over CD's gesproken, hij biedt zeer fatsoenlijk geluid voor zijn grootte. Deze projector kan ook aan het plafond worden gebruikt - er gaat niets boven de beeldkwaliteit die hij levert.

Controleer beschikbaarheidSans titre (1920 × 985 px).png__PID:7145c88d-537f-4980-bcb1-355c7abe1763

Je kunt je apparaten aansluiten via de HDMI-ingang of een USB-stick aansluiten om foto's en films weer te geven. De resolutie van de projector is standaard 4K. Hierdoor heb je een projector die 4K-inhoud met native kwaliteit kan afspelen voor een prijs die veel lager is dan de projectoren die op de markt verkrijgbaar zijn. Over het geheel genomen is deze projector klein genoeg om in een kleine tas te passen, waardoor hij ideaal is voor iedereen die zijn eigen projector wil meenemen.

Controleer beschikbaarheid

Best mini beamer IN 2023: de PROJEX Mini projector

Kleine projector met TV kwaliteit! Hij kan zowel binnen als buiten projecteren, de levensduur van de lamp is zeer lang en het 1080p-beeld is zeer scherp. Het kan ook verbinding maken met al uw apparaten! Voor de prijs, waar wacht je nog op! !!

De PROJEX mini projector is een geweldige optie voor een projector die perfect is voor een casual omgeving. Hij levert een haarscherp 1080p beeld, of u nu naar grote films of intieme tv-programma's kijkt.Het geluid is verrassend goed voor zo'n klein toestel.

Hij is zeer helder en kleurrijk, en de lamp heeft een levensduur van 30.000 uur, zodat de lamp lange tijd niet vervangen hoeft te worden.

Als u een esthetisch verantwoorde miniprojector nodig hebt die een beeld van hoge kwaliteit biedt en uiterst draagbaar is, dan is de PROJEX miniprojector een van de beste betaalbare projectoren.

Hij ondersteunt HDMI-, VGA-, USB- of Micro-SD-kaartingangen, zodat u over een breed scala aan bronvideo-opties beschikt, wat u ook wilt bekijken, en u kunt ook de schermen van uw andere apparaten spiegelen, of het nu een Android- of iOS-smartphone of -tablet is. Hij is zeer licht, waardoor hij een haalbare optie is voor wie een betaalbare projector voor onderweg zoekt.

Beste desktop projector: De Epson Home Cinema 5050UB

Hij heeft een goede 4k-projectie, volledige ondersteuning voor HDR en 3D-inhoud, maar met een hoger prijskaartje!

Er zijn maar weinig projectoren, zelfs onder de beste, die goed overweg kunnen met 4K-inhoud, maar als u geen purist bent, kunt u uw blik verruimen van native 4K-projectoren naar projectoren die slimme pixelverschuivingstechnologieën gebruiken om een geëmuleerd 4K-beeld weer te geven met behulp van een bronprojectie met een lagere resolutie.

De projector is nog steeds zwaar, en heeft zijn eigen nadelen, maar over het algemeen is het nog steeds een goede keuze.De Epson Home Cinema 5050UB is zo'n 4K-projector, die een fantastisch kwaliteitsbeeld biedt met een hoge helderheid en contrast, evenals volledige ondersteuning voor HDR en 3D-inhoud.

Beste gaming projector: de Optoma UHD38

Voor games heb je de laagste input lag nodig! Deze heeft het zeker!

Zelfs de beste projectoren zijn niet de beste voor gaming, maar er zijn een aantal echt uitstekende gaming projectoren, en de Optoma UHD38 eist de troon op van beste gaming projector van allemaal.

Hij biedt volledige ondersteuning voor 4K- en 1080p-gaming, een hoge contrastverhouding en extreme helderheid, waardoor games er helder, scherp en kleurrijk uitzien.

Maar het belangrijkste verkoopargument van deze projector is zijn snelheid en reactievermogen. Hij ondersteunt verversingsfrequenties tot 240 Hz (in 1080p) en de invoervertraging kan tot 4,2 ms bedragen.
Dat is sneller dan de meeste tv's die op games zijn gericht, waardoor het een geweldige projector is voor wedstrijden.

Het enige nadeel is de relatief lange projectieafstand in combinatie met een minimale fysieke zoom of lens-shift, wat betekent dat u de camera ongeveer in het midden van uw scherm moet plaatsen om het beste beeld te krijgen. Digitale instellingen geven u wat speelruimte, maar ze hebben een negatieve invloed op de beeldkwaliteit.

Beste 8K-projector: JVC DLA-RS3000

Voor een prijs van maximaal 20.000 E zou je meer verwachten van een projector! Deze zal je niet teleurstellen! Maar waarom zoveel geld verspillen aan een projector? Hier is waarom. 

Er zijn uitstekende 8K-tv's, maar als u iets groter dan 70 inch wilt, moet u tienduizenden euro's uitgeven om iets goeds te krijgen. De JVC DLA-RS3000 is de beste projector die in staat is om een 8K (equivalent) beeld met prachtige details te leveren, en dat voor minder dan E20.000. Het is verre van goedkoop, maar het is state-of-the-art projectietechnologie, en dat is te zien aan elk facet van het ontwerp.

Het biedt een helder, levendig beeld met een uitstekende contrastverhouding en ondersteuning voor een breed kleurengamma. De camera heeft uitgebreide gemotoriseerde lens-shift- en zoomfuncties, zodat hij een vrijwel perfect beeld geeft, waar in de kamer u hem ook neerzet, en dankzij de relatief korte minimumafstand hoeft u niet eens achteraan te staan om een kwaliteitsbeeld te krijgen. Zelfs als u geen 8K-inhoud bekijkt, verbeteren de slimme functies van deze projector bestaande 1080p- en 4K-inhoud aanzienlijk, vooral wanneer HDR is ingeschakeld.

Beste short-throw projector: De Sony VPL-VW325ES 

Goedkoop? Zeker niet! Maar voor een short throw projector, is het de beste kwaliteit!

We zouden hem niet classificeren als een goedkope projector, maar de Sony VPL-VW325ES is zonder twijfel de beste projector die je kunt vinden voor de prijs, een absoluut prachtig apparaat dat goed geprijsd isDe contrastverhouding, het belangrijkste aspect van de algehele beeldkwaliteit, is veel beter dan die van elke andere projector die niet veel meer kost.

Tot besluit:

Elke projector heeft zijn nadelen, maar na het testen van verschillende merken, zijn we tot de conclusie gekomen dat PROJEX een van de beste krachtige en betaalbare miniprojectoren op de markt is in 2023.

Met meerdere stijlen en hoogwaardige upgrades in alle stijlen, is het gewoon onverslaanbaar. 

Hier zijn de beste miniprojectoren die u vandaag kunt kopen, u kunt lezen waarom u voor elk van hen zou moeten kiezen:

 • Beste draagbare 4K-projector met batterij: PROJEX ULTIMATE 4K
 • Beste bedrade 4K-projector: PROJEX MAX 4K
 • BESTE MINI BEAMER N1 IN 2023: de PROJEX MINI
 • Beste desktop projector : The Epson Home Cinema 5050UB
 • Beste spel projector : the Optoma UHD38
 • Beste 8K-projector : JVC DLA-RS3000
 • Beste korte-afstandsprojector: The Sony VPL-VW325ES 

© 2022 Trust my Review