Allgemein

Tech

Berühmtheiten

Mode

Vi har testet dusinvis av kinoprojektorer slik at du ikke trenger det.

Hannah Tralys - Heltidsforsker og tester ved Trustmyreview - Skrevet 13. september 2022

Selv om du har en god TV eller to, kan du ta underholdningsplassen til neste nivå med en hjemmekinoprojektor: En hjemmekinoprojektor gir deg en stor skjerm til en brøkdel av prisen på en stor TV, og det kan være den beste delen av det. Miniprojektorer kan installeres permanent eller semi-permanent, men de er vanligvis ikke beregnet på det, men går dit de trengs.

De beste miniprojektorene fra 2022 er superlyse, superskarpe, og gir deg et skarpt bilde uansett hvor du trenger det. De kan til og med projisere fra ekstremt korte avstander og bruke intelligente linseteknologier for enkel installasjon. Med trådløs kompatibilitet kan du til og med streame innhold utendørs for en filmkveld i bakgården på storskjerm. Enten du leter etter den ultimate mini-kinoprojektoren eller noe lite til barnerommet, vil du garantert finne noe som passer.

Den største utfordringen er å finne en god balanse mellom funksjoner og størrelse. Vi har allerede snakket om portabilitet og størrelse, men du må også se etter fjernkontroll, god lyd, og om en bæreveske og/eller kabler følger med eller ikke.

Enten du ønsker å begynne med en 4K-projektor, leter etter en enhet som forbedrer visningen av HD-kilder, eller du trenger en enhet å ta med deg på farten, har ekspertene våre testet dusinvis av projektorer og samlet noen av våre favoritter her er de beste miniprojektorene du kan kjøpe i dag

Beste hjemmekinoprojektor: NEXCAM PRO 4K

Med innebygde høyttalere, native 4K, WIFI og Bluetooth-støtte, tilpassbar skjerm, 16770K fargestøtte og støtte for flere enheter, er dette en perle som ikke mange kan slå!

Projektorer gjør utendørs filmkvelder enklere enn noen gang, men de må være mindre og mer bærbare enn fastmonterte hjemmekinoprojektorer.

NEXCAM PRO er fullt Wi-Fi-aktivert, noe som gir deg umiddelbar tilgang til Chromecast-kompatible apper samt dine egne Netflix-, HBO-, Hulu-apper med mer. Denne projektoren er kompatibel med flere enheter samtidig og kan også brukes som en Bluetooth-høyttaler , som demonstrerer ytelsen til høyttaleren, kan skjermen justeres fra 20 til 120 tommer uten å miste den høye 4K-kvaliteten.

Den er kompakt og veier kun 1,5 kilo. Det er en attraktiv enhet og bildekvaliteten er mer enn tilstrekkelig for utendørs filmkvelder.

Dens 5000 lumen med lysstyrke gir rikelig med lysstyrke, spesielt i mørket, og kontrasten er mer enn tilstrekkelig.Den tilbyr også bedre øyebeskyttelse enn noen annen projektor på markedet, noe som gjør den veldig egnet og trygg for barn.

NEXCAM PRO 4K trenger ikke å konkurrere med større hjemmekinoprojektorer, men som en utendørsprojektor som kan bæres og plasseres ute for filmkvelder er den intet mindre enn perfekt.

Den beste utendørs kinoprojektoren: NEXCAM SMART 4K PROJECTOR

Denne lille skatten støtter HD, 3D og 4K, kan brukes via WIFI, Bluetooth og skjermspeiling og har innebygd oppladbart batteri! Den fungerer på vegger, tak og også som utendørs projektor! Vi gleder oss!

For det ultimate innen hjemmekinoprojeksjon er det ingenting som slår NEXCAM SMART 4k Pocket Projector.
Den støtter 4K-oppløsning, HDR-innhold og 3D via Nexcam 3D Smart Glasses og skjermstørrelser opp til en imponerende 170-tommers diagonal.

Den har et imponerende kontrastforhold som sammen med 4K-oppløsningen og bildeprosessoren gir et helt fantastisk bilde. Svært få projektorer kan konkurrere med den.

Denne projektoren er på størrelse med tre CD-etuier stablet oppå hverandre og har veldig god lyd i forhold til størrelsen. Denne projektoren kan også brukes i taket og tilbyr uslåelig bildekvalitet.

I motsetning til andre projektorer som alltid må kobles til for å lade, er denne trådløs og har et innebygd 7000 mAh batteri som holder deg til å se en film i 2-3 timer.

Du kan også lade telefonen fra batteriet, men da er det selvsagt fortsatt mindre strøm igjen til projektoren. Når det er sagt, liker vi den slags allsidighet i enheter – du kan koble til enhetene dine via HDMI-inngangen eller koble til en USB-stasjon for å vise frem bilder og filmer.

Med det medfølgende stativet kan du peke projektoren i alle retninger. Som standard har projektoren en oppløsning på 1080p og avhengig av kilde også 4k. Totalt sett er denne projektoren liten nok til å passe i en lomme eller liten veske, noe som gjør den ideell for campere, turgåere, eller egentlig alle som ønsker å ta med seg sin egen projektor.

Sjekk tilgjengelighet

N1 PROJEKTOR I 2022 : NEXCAM Mini projektor

Liten projektor med TV-kvalitet! Den kan projisere innendørs og utendørs, lampens levetid er veldig lang, og 1080p-bildet er veldig skarpt. I tillegg kan den kobles til alle enhetene dine! For prisen hva venter du på!!!!!

Av NEXCAM Mini-Projektor er et godt valg for en projektor som er perfekt for en uformell setting. Den gir et skarpt 1080p-bilde enten du ser på store filmer eller intime TV-serier, og lyden er overraskende bra for en så liten enhet. Den er veldig lyssterk og fargerik, og lampen har en levetid på 30 000 timer, så du slipper å bytte lyspærer på lenge.

Beste stasjonære projektor: Epson Home Cinema 5050UB

Den har god 4k-projeksjon, full støtte for HDR og 3D-innhold, men med en høyere prislapp!

Det er få projektorer, selv blant de beste, som kan håndtere 4K-innhold godt. Men hvis du ikke er en purist, kan du utvide omfanget utover native 4K-projektorer til de som bruker intelligente pikselskiftende teknologier som viser et emulert 4K-bilde ved hjelp av en projeksjonskilde med lavere oppløsning.

Epson Home Cinema 5050UB er en slik 4K-projektor som tilbyr fantastisk bildekvalitet med høy lysstyrke og kontrast, samt full støtte for HDR- og 3D-innhold.

Beste spillprojektor: Optoma UHD38

For spill trenger du den laveste inngangsforsinkelsen - denne enheten har det definitivt!

Selv de beste projektorene er ikke de beste for spilling, men det er noen virkelig gode spillprojektorer der ute, og Optoma UHD38 hevder tronen som den beste spillprojektoren av dem alle: den støtter 4K og 1080p gaming, og tilbyr høy kontrast forhold og ekstrem lysstyrke som får spill til å se lyse, skarpe og fargerike ut.Imidlertid er det viktigste salgsargumentet for denne projektoren dens hastighet og respons.

Den støtter oppdateringsfrekvenser på opptil 240 Hz (i 1080p) og inngangsforsinkelsen kan være så høy som 4,2 ms. Det er raskere enn de fleste spill-TV-er, noe som gjør den til en flott projektor for konkurranser.

Den eneste ulempen er den relativt lange kasteavstanden kombinert med minimal fysisk zoom eller linseforskyvning, noe som betyr at du må plassere kameraet rundt midten av skjermen for å få det beste bildet. Digitale innstillinger gir deg litt spillerom, men har en negativ innvirkning på bildekvaliteten.

Bester 8K-projektor: JVC DLA-RS3000

Med en prislapp på opptil €20 000 forventer du mer av en projektor! Men hvorfor bruke så mye penger på en projektor? Her er m

Det er noen utmerkede 8K-TVer der ute, men hvis du vil ha noe over 70 tommer, må du betale titusenvis av dollar for å få noe bra. JVC DLA-RS3000 er den beste projektoren som er i stand til å levere et 8K (tilsvarende) bilde med mange detaljer for mindre enn €20 000. Det er ikke akkurat billig, men det er state-of-the-art innen projeksjonsteknologi, og det vises i alle fasett av designet.

Den gir et lyst, levende bilde med utmerket kontrastforhold og støtter et bredt fargespekter. Den har omfattende motoriserte linseforskyvnings- og zoommuligheter, så den gir et nesten perfekt bilde uansett hvor den er plassert i rommet, og den relativt korte kasteavstanden betyr at du ikke engang trenger å stå bak for å få et flott bilde for å oppnå. Selv om du ikke ser på 8K-innhold, kan du bruke denne projektorens smarte funksjoner til å forbedre eksisterende 1080p- og 4K-innhold, spesielt når HDR er aktivert.

Bester Short-Throw-Projektor : Sony VPL-VW325ES

Ikke billig selvfølgelig, men for en kort projektor er det den beste kvaliteten!

Vi vil ikke kalle det en billig projektor, men Sony VPL-VW325ES er uten tvil den beste projektoren du kan finne for prisen, et helt fantastisk utstyr som er rimelig.

Oppsummert:

Hver projektor har sine ulemper, men etter å ha testet flere merker har vi kommet til den konklusjonen at Nexcam-merket er en av de best ytende og rimelige miniprojektorene på markedet i 2022. Med flere stiler og kvalitetsoppgraderinger i hver enkelt, er det rett og slett uslåelig.

Her er de beste miniprojektorene du kan kjøpe i dag, du kan lese hvorfor du bør velge hver av dem:

  • Beste hjemmekinoprojektor: NEXCAM PRO 4K
  • Den beste utendørs kinoprojektoren:NEXCAM SMART 4K PROJECTOR
  • N1 PROJEKTOR I 2022 : NEXCAM Mini projector
  • Beste skrivebordsprojektor: Epson Home Cinema 5050UB
  • Beste spillprojektor:Optoma UHD38
  • Beste 8K-projektor: JVC DLA-RS3000
  • Beste kortkastprojektor: Sony VPL-VW325ES 

© 2022 Trust my Review